Услуги Гърция

В последните години стокообменът и изобщо икономическите връзки между България и Гърция се увеличават устойчиво и достигат изключително високи нива. Адвокатска кантора „Турналиев“ има специално отношениe и опит в правното обслужване на български граждани и български търговски дружества на територията на Република Гърция и на гръцки граждани и гръцки търговски дружества на територията на Република България. В своята работа сме водени от убеждението, че бъдещето ще донесе още по-интензивни и ползотворни икономически контакти от двете страни на границата.

 

От самото си съществуване адвокатска кантора „Турналиев“ сътрудничи успешно с реномиранaта гръцка адвокатска кантора „Хатзистаматис и Парцалиду“.

 

В този аспект основните услуги, които предлагаме са:

 

  • учредяване и правно обслужване на търговски дружества.
  • данъчно консултиране на търговски дружества.
  • съдействие при намиране и проучване на търговски партньори.
  • съдействие и консултиране при сделки с недвижими имоти.
  • цялостно правно обслужване на трансграничните инвестиции.
  • защита на конкретни интереси на частни клиенти.

 

 

Съдействие на българи и български дружества в Гърция

 

Трайното ни сътрудничество с гръцки адвокати ни позволява да предложим компетентен правен съвет или съдействие при конкретен въпрос на територията на Република Гърция.

 

Нашите български клиенти могат да разчитат на професионално обслужване на български език от гръцки адвокат, който ще защити техните интереси независимо дали те са свързани с невдижими имоти, търговски взаимоотношения, семейни въпроси или наказателни дела.

 

Чрез нас Вие може да получите и консултация от гръцки адвокат на български език.

 

Стемежът ни е да преодолеем обичайния стрес и объркване при досега с една чужда правна система като предоставим услуга на високо ниво с отдаденост към вашите интереси и удобство.

 

 

Разбира се, бихме могли да съдействаме и при различни възникнали въпроси.

Back to Top